UPOZORNĚNÍ: 6. 1. nefixujeme cenu zlata (státní svátek v Rakousku). Pražská prodejna do 11.1. uzavřena – kontaktujte nás na centrále 800 222 800.
Mapa Sběratelské potřeby firmy Leuchtturm Optika

Makročočka PHONESCOPE


Náhled - Makročočka PHONESCOPE

Preis inkl. MwSt 19 €





SPEZIFIKATIONEN

Makročočka PHONESCOPE promění Váš Smartphone nebo tablet PC v plně funkční digitální mikroskop s až 60násobným zvětšením. Díky funkci kamery na Smartphonu mohou tak být rozeznány, popř. prozkoumány nejjemnější detaily jako např. způsob tisku. Zvětšené detailní pohledy je možné uložit jako foto či video. Makročočka nabízí rozličné možnosti využití pro zájmovou činnost či studium a je ideální jako pomůcka při čtení nebo jako digitální lupa. Zvlášť praktická na cesty, protože není potřeba připojení do zásuvky ani baterií. Díky uložení obrázků na Smartphonu je možné je později bez problémů sdílet dále s přáteli či známými. Vhodné pro všechny běžné Smartphony, jakož i tablet PC. Skleněná čočka. Vnější rozměry: 38 x 47 x 39 mm. Jednoduché použití: Makročočku nasadit na kameru Smartphonu, spustit funkci kamery a podle potřeby přiblížit.

Makročočka PHONESCOPE


Cena včetně DPH 19 €

Makročočka PHONESCOPE promění Váš Smartphone nebo tablet PC v plně funkční digitální mikroskop s až 60násobným zvětšením. Díky funkci kamery na Smartphonu mohou tak být rozeznány, popř. prozkoumány nejjemnější detaily jako např. způsob tisku. Zvětšené detailní pohledy je možné uložit jako foto či video. Makročočka nabízí rozličné možnosti využití pro zájmovou činnost či studium a je ideální jako pomůcka při čtení nebo jako digitální lupa. Zvlášť praktická na cesty, protože není potřeba připojení do zásuvky ani baterií. Díky uložení obrázků na Smartphonu je možné je později bez problémů sdílet dále s přáteli či známými. Vhodné pro všechny běžné Smartphony, jakož i tablet PC. Skleněná čočka. Vnější Größey: 38 x 47 x 39 mm. Jednoduché použití: Makročočku nasadit na kameru Smartphonu, spustit funkci kamery a podle potřeby přiblížit.

Objednávkový kód: 345620
Zlatemince.cz - Investiční zlato. Zlaté investiční mince. Zlaté investiční slitky. Stříbrné mince. Limitované ražby a medaile Pražské mincovny, České mincovny a Mincovny Kremnica, mince ČNB a NBS. ©2003-2024 Zlaté mince - Numismatika. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů a fotografií je bez písemného souhlasu zakázáno.

RESPEKTUJEME VAŠE SOUKROMÍ.

Tyto stránky upravujeme pro vaše individuální požadavky pomocí cookies. Jsou bezpečné, bezplatné a umožňují nám 'ladit' tyto stránky a nabízet ve slevě zboží dle vašich osobních preferencí. K jejich použití je vyžadován váš souhlas. Více podrobností se dozvíte na stránce cookies ...