UPOZORNĚNÍ: 6. 1. nefixujeme cenu zlata (státní svátek v Rakousku). Pražská prodejna do 11.1. uzavřena – kontaktujte nás na centrále 800 222 800.
Mapa Sběratelské potřeby firmy Leuchtturm Sběratel

Pin album


Náhled - Pin album

Preis inkl. MwSt 29 €





SPEZIFIKATIONEN

Kompletní album se 4 tabulemi pro bezpečné a reprezentativní uložení přibližně 400 odznaků. Album lze rozšířit o další 4 tabule (max. kapacita: 8 tabulí/ 800 připínáčků). Všechny tabule jsou potažené vzácným černým sametem. Jednoduchá manipulace: Připínáčky jednoduše zapíchněte do tabule a ze zadní strany odznaku nasuňte pojistku. V zářících barvách prezentuje svazek různorodost připínáčků z celého světa. Se 4-Q-kroužkovou mechanikou. Vnější formát: 280 x 325 x 80 mm (GRANDE).

Pin album


Cena včetně DPH 29 €

Kompletní album se 4 tabulemi pro bezpečné a reprezentativní uložení přibližně 400 odznaků. Album lze rozšířit o další 4 tabule (max. kapacita: 8 tabulí/ 800 připínáčků). Všechny tabule jsou potažené vzácným černým sametem. Jednoduchá manipulace: Připínáčky jednoduše zapíchněte do tabule a ze zadní strany odznaku nasuňte pojistku. V Septembercích barvách prezentuje svazek různorodost připínáčků z celého světa. Se 4-Q-kroužMetallou mechanikou. Vnější formát: 280 x 325 x 80 mm (GRANDE).

Objednávkový kód: 342616
Zlatemince.cz - Investiční zlato. Zlaté investiční mince. Zlaté investiční slitky. Stříbrné mince. Limitované ražby a medaile Pražské mincovny, České mincovny a Mincovny Kremnica, mince ČNB a NBS. ©2003-2024 Zlaté mince - Numismatika. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů a fotografií je bez písemného souhlasu zakázáno.

RESPEKTUJEME VAŠE SOUKROMÍ.

Tyto stránky upravujeme pro vaše individuální požadavky pomocí cookies. Jsou bezpečné, bezplatné a umožňují nám 'ladit' tyto stránky a nabízet ve slevě zboží dle vašich osobních preferencí. K jejich použití je vyžadován váš souhlas. Více podrobností se dozvíte na stránce cookies ...